Հավի կրծքամիս բրոկոլիով

    Այս անգամ առաջարկում ենք պատրաստել հավի կրծքամիս բրոկոլիով, այս ուտեստը ոչ միայն շատ համեղ է, այլև բավականին հեշտ պատրաստման եղանակ ունի։  Մեզ անհրաժեշտ է՝  հավի կրծքամիս – 2-3 հատ…

Պատրաստում ենք մրգային կոկտեյլ

Այս մրգային կոկտեյլը պատրաստելու համար մեզ հարկավոր է՝   Երկու կիվի Չորս բանան Տաս նարինջ   Եթե ունեք ձեռքի տակ այս բաղադրիչները, ուրեմն սկսենք։ Բանանը հարում ենք բլենդերով և լցնում…

Պատրաստում ենք Կեսար աղցան

հավի կրծքամիս – 200գր լոլիկ չերրի – 100գր կամ 1 հատ սովորական լոլիկ պանիր պարմեզան – 50գր հազարի թերթեր – 1 կապ հաց սպիտակ – 1/2 հատ բատոն սխտոր – 1 պճեղ ձիթայուղ աղ պղպեղ սև…

Պատրաստում ենք լիմոնով պաղպաղակ

Հունիսի 10-ը  պաղպաղակի համաշխարհային օրն է համարվում։ Այս կապակցությամբ առաջարկում ենք միասին պատրաստել  լիմոնով պաղպաղակ։   Գնացինք… Լիմոնի հյութը քամում ենք, սերուցքը հարում մինչ թանձրանալը:  Սերուցքը չափից շատ պետք չէ …

Պատրաստում ենք պիցցա Մարգարիտա

Մարգարիտա պիցցայի ստեղծման պատմությունը.  Նեապոլի պիցցերիաներից մեկի հիմնադիրը պիցցա է պատրաստել Մարգարիտա թագուհու համար` Իտալիայի  դրոշի գույներով. կանաչը` ռեհան, կարմիրը` լոլիկ, սպիտակը` մոցարելլա պանիր։ Թագուհին շատ է այն հավանել, իսկ…

Վրացական խոհանոց․Չանախի

     Վրացական խոհանոցի գրեթե բոլոր ուտեստներն ունեն կծու և սուր համ։ Նրանք լայնորեն օգտագործում են բանջարեղենային ուտեստներ և որպես լրացում՝  մսային ուտեստ։ Կա տարբերություն Արևմտյան Վրաստանի  և Արևելյան Վրաստանի…

Չինական խոհանոցի առանձնահատկությունները

Չինական խոհանոցը աշխարհի ամենահետաքրքիր ուտեստներով է լի: Այս խոհանոցն իսկապես յուրահատուկ է:   Չինական խոհանոցում պարզ բաժանում չկա մսային, բանջարեղենային,  փոխարենը տարբեր բաղադրիչներ համադրված են մի ճաշատեսակի մեջ: Շատ բնորոշ…

error: Նյութը ձեռք բերելու համար դիմեք հեղինակին